Коли дивишся на знімки цієї крихітки, то важко вірити, що це не фотошоп і не лялька. Мелані з Міннесоти (США) недавно виповнилося 5 років, але про неї вже знає весь світ. Вся справа в її унікальних очах, які багато хто називає інопланетними. Вони у неї дійсно незвичайні: райдужну оболонку практично не видно через те, що її зіниці розширені до неймовірних розмірів.

Але в цій історії є нюанс. У дівчинки рідкісне захворювання, яке впливає на розвиток очей. Невтішний діагноз дівчинці поставили, коли їй було всього тиждень.

24-річна мати Мелані Каріна каже, що незнайомці постійно засипають її доньку компліментами, порівнюючи її з діснеївськими принцесами. А дівчина навіть не знає, як реагувати дякувати їх за захоплені слова або ж пояснювати, що Мелані хвора.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Вся справа в рідкісному захворюванні - синдромі Аксенфельда-Рігер. Ця хвороба ні на що не впливає, крім очей - ніяких проблем зі здоров'ям і відставанні в розвитку. Але ось орган зору синдром змінює до невпізнання.

При цьому недугу райдужна оболонка ока (це його кольорова частина) може здаватися маленькою або деформованою. У людини також може бути кілька зіниць або одна дуже велика, як, наприклад, у Мелані.

Проте коли на вулиці дуже яскраве сонце, Мелані завжди одягає темні окуляри. Її очі дуже чутливі до яскравого світла все життя.

Мати Мелані розповідає, що деякі дуже сильно лякаються, глянувши дівчині в очі, але більшості подобаються.

Крихітці дуже пощастило, тому що її захворювання не дає ніяких ускладнень, так як раніше вона була прооперована і ризик розвитку глаукоми тепер дорівнює нулю.

Проте мама дівчинки боїться, що дівчинка зіткнеться і з іншими труднощами. Зараз Мелані в основному захоплюються, а пости з нею стають вірусні, але яка буде реакція дітей у школі? Каріна вже зараз готується знайомити оточуючих з особливістю дочки і розповідати їй, яка вона насправді прекрасне і красива.

"Я турбуюся про те, як стануть ставитися до нею інші діти. Адже діти бувають злими. Але я вчу її, коли люди говорять компліменти, відповідати їм "спасибі" і посміхатися", — розповідає мати.

Але зараз користувачам Мережі ця дівчинка дуже навіть симпатична. Деяким вже кортить дізнатися, як буде виглядати Мелані, коли виросте.

Нагадаємо, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів. Вони просто не можуть не викликати розчулення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", любляча мати врятувала паралізовану дочка за допомогою музики.

Також "Знай.uа" писав, прагнучи позбавити доньку від глузувань однолітків, мати-одиначка зробила неймовірне.