Талановита 11-річна дівчинка з Мілуокі Сандра Паркс у 2016 році написала есе про неприпустимість насильства. Есе зайняло третє місце в щорічному конкурсі імені Мартіна Лютера Кінга в шкільному окрузі. Проте в листопаді 2018-го Сандра Паркс стала жертвою вуличної перестрілки.

Злочинці не хотіли стріляти саме в дівчинку, але їх дії все ж таки призвели до смерті невинної.

Під час перестрілки вона сиділа у себе в спальні і дивилася телевізор. Випадкова куля потрапила їй в груди, поранення виявилося смертельним.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Мати дівчинки, Берніс Паркс, сказала поліції, що рано лягла спати, поки її діти дивилися телевізор. Вона прокинулася, почувши звук пострілів незадовго до 20:00, і виявила, що її дочка спливає кров'ю на підлозі.

"Вона сказала:" Мамо, мене підстрелили. Подзвони в поліцію. Я подивилася на неї, вона не плакала, не кричала. Вона була такою спокійною... Вона не заслуговувала таким чином покинути цей світ", - розповідає мати.

Поліція вже затримала підозрюваних - 26-річного Ісаака Барнса і 27-річного Антрелла Одена. Експерти визначили, що, швидше за все, виявленим ними пістолетом і була вбита Сандра. Обидва підозрюваних вже притягувалися до відповідальності у справах про пограбування зі застосуванням зброї.

В есе Сандри Паркс говорилося, що діти часто стають жертвами збройних нападів і що довкола неї дуже багато насильства, причому чорношкірі застосовують його проти інших чорношкірих. Вона закликала до більшою емпатії і зазначала, що освіта зробить світ кращим.

"Ми майбутні лідери, і якщо ми не отримаємо освіту, ми нічого не доб'ємося", писала Паркс.

Сандра говорила, що сама вибрала тему насильства, тому що навколо постійно говорять про те, як когось застрелили.

"Я чітко пам'ятаю, як у понеділок діти стали трохи дикими і багато базікали, a Сандра встала і заспокоїла всіх. Вона була мудра не по роках. Сандра сказала їм, що треба заспокоїтися, щоб вони могли зробити хороший проект", - розповів вчитель Кіманзі Едарі, який викладав дівчинці писання і усне мовлення.

"Весь світ повинен почути голос цієї дитини. Голос, якого змусили замовкнути занадто рано", —підкреслює вчитель.

За словами Едарі, дівчинка написала безліч інших чудових творів і віршів, які вони збираються опублікувати.

Нагадаємо, любляча мати врятувала паралізовану дочку за допомогою музики. Ця історія вселяє надію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Холлі Уорланд з Австралії щодня поповнює свій Instagram-аккаунт новим фото. Дівчині не хочеться популярності, таким чином вона намагається відстояти своє право на евтаназію, продемонструвавши те, як вона повільно вмирає.

Також "Знай.uа" писав, прагнучи позбавити доньку від глузувань однолітків, мати-одиначка зробила неймовірне.