Хлопчик по імені Барон народився в англійському містечку Челтнем. Під час вагітності при одному з УЗД Трейсі, матері малюка, повідомили про те, що є підозри на каудальную регресію. Це страшна хвороба, яка вражає відділи хребта. З-за цього деякі частини тіла можуть не працювати. Медики були практично впевнені в тому, що дитина народиться неповноцінним. Але, звичайно ж, надія на те, що він буде здоровим, не згасала.

Лікарі запропонували Трейсі розглянути варіант аборту, щоб не мучився ні дитина, ні вона. Але жінка категорично відмовилася. Вона дуже чекала цього малюка і буде любити його, незважаючи на хвороби і неповноцінності. Трейсі вірить у те, що кожна людина має право жити. І ніхто не може його відібрати. Тоді жінка навіть не підозрювала, яке саме життя чекає на її дитину.

Пологи почалися на місяць раніше, ніж очікувалося. Лікарі не хотіли зайвий раз ризикувати, тому зробили кесарів розтин. Перша зустріч з сином глибоко Трейсі в шок: малюк народився з піднятими ногами – вони майже паралельні плечах. Крім того, у нього практично відсутні сідниці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Жінка згадує той день зі сльозами на очах:

"Коли я прийшла в себе, мене запитали, чи я хочу знову побачити дитину. Коли я взяла його на руки, то відразу зрозуміла, з чим ми зіткнулися. Всі лікарі та медсестри повідомили, що ніколи раніше не бачили подібних аномалій".

Хлопчик постійно посміхається, він неймовірно життєрадісний. Він ще не уявляє, що чекає його в майбутньому. Зараз проходить збір коштів для забезпечення максимально комфортних умов для малюка.

Раніше портал "Знай.uа" писав про генетичне захворювання, яке перетворило дівчинку на бабусю

А також про найкращі колекціх дитячого одягу від українських дизайнерів

Нагадаємо: чоловік прокинувся після 19 років, проведених у комі