Цій дівчинці всього 15, але її біологічний вік — 90 років. Вона знає, що жити їй залишилося зовсім недовго, але сумувати з цього приводу не збирається. Про це передає Clutch.

Колумбійська дівчинка Магалі Гонсалес Сієрра народилася з рідкісним захворюванням - синдром Хатчінсона-Гілфорда, також відомим як прогерія. Це захворювання практично вбиває організм зсередини: дитина народжується запрограмованними на стрімке старіння. У підсумку зовсім скоро шкіра, кістки і внутрішні органи роблять дітей схожими на глибоких стариків.

Ліків від цієї хвороби немає, тому тим, що народився з такою недугою, залишається змиритися і спробувати прожити своє коротке життя якомога насиченіше. Як правило, хворі не доживають до свого повноліття.

Медики здатні лише спостерігати за пацієнтом та контролювати його здоров'я, підтримуючи його в поточному стані.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як говорять її батьки, Магалі була звичайною дитиною до двох років, а потім страшна хвороба почала перетворювати її на стареньку. У дівчинки була тільки одна мрія: вона хотіла дожити до свого п'ятнадцятиріччя і відсвяткувати його в колі сім'ї, надівши плаття принцеса. На щастя, цю мрію виконано.

На день народження Магалі зробили яскравий макіяж, зачіску, одягли у святкову сукню і корону. Вона розуміє, що це може бути її останнім днем народження. Лікарі стверджують, що Магалі може прожити максмимум ще 5 років, тому батьки намагаються перетворити кожен її день на свято.

Незважаючи на хворобу, Магалі залишається дуже веселою і добродушною дівчинкою. Вона любить косметику та одяг, їй подобається запальна музика. Їй вдалося не впасти у відчай і подати світові дивовижний приклад життєвої сили.

Нагадаємо, чоловік провів у комі 19 років. Коли він отямився, його чекало знайомство з 11 онуками, сучасними технологіями і новим способом життя.

Раніше Знай.ua повідомляв, жінка виносила дитину для свого сина і невістки. Ця історія нагадує уривок з сучасних мелодрам.

Також Знай.ua писав, унікальне білосніжне оленя підірвало мережу.