Імените чоловіче видання GQ назвало 50 найстильніших чоловіків 2018 року.

Про це повідомляють на сайті видання.

Відомо, що список модного глянцю очолив американський актор і музикант Дональд Гловер, який більше відомий під сценічним ім'ям Childish Gambino. На думку експертів видання саме він є людиною, яка найвдаліше поєднує у власному гардеробі стиль 1970-х і сучасність.

У свою чергу другу сходинку поважного рейтингу зайняв актор Джефф Голдблюм, який відомий за своїми ролями у фільмах "Парк Юрського періоду", "День незалежності", "Тор" та багато інших.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Трійку лідерів закріпив юний актор Тімоті Шаламе, відомий ролями у фільмах "Інтерстеллар", "Назви мене своїм ім'ям" і серіалі "Батьківщина".

Варто відзначити, що у першу десятку рейтингу також увійшли такі зірки, як Річард Медден з серіалу "Гра престолів", репер Тревіс Скотт – коханий Кайлі Дженнер, принц Чарльз – наслідник британського трону, футболіст Девід Бекхем, співак Джон Ледженд, співак Гаррі Стайлс і репер Skepta.

Разом з тим варто відзначити, що її Величність королева Йорданії, яку називають іконою стилю Сходу та найкрасивішою і стильною королевою в світі, черговий раз довела, що недаремно носить ці "народні титули".

Королева Ранія зустрічалась із випускною колегією Академії педагогів імені королеви Ранії - QRTA. Для офіційної зустрічі із вчителями йорданська ікона стилю одягнула сукню від бренду, який вважають мас-маркетом.

Королева Ранія славиться своїми виходами в елегантних вбраннях та відмінним почуттям стилю. На світських заходах вона з’являється у вишуканих сукнях чи вдало поєднаних сорочках та спідницях.

Для зустрічі із випускною колегією університету вона обрала сукню синього кольору від бюджетного бренду Zara.

Незважаючи на бюджетну вартість, сукня виглядала на королеві, як і все інше її вбрання – бездоганно: улюблена довжина, стриманий штиб, невелике декольте та довгий рукав підкреслювали Royal-стиль королеви Ранії.

Тонку талію підкреслює чорний пояс з тканини, а на шиї королеви виблискує невелике кольє з трикутних діамантів. Доповнили образ сині туфлі-човники на підборах і чорний клатч.

Нагадаємо, Сєдокова ледь не залізла на шию молодого самця.

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва справила фурор на музичній премії.

Також "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда затьмарила кінофестиваль в Лондоні.

Скільки костюмів має "найстильніший чоловік Африки"?