Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала свій виступ під час світської вечірки приуроченої музичній премії "М1 Music Awards 2018".

На сцену Надя вийшла в сексуальному червоному вбранні, що підкреслює ідеальну фігуру і стрункі ноги артистки. Спокусливий сценічний образ Дорофєєва доповнила довгими ботфорти на шпильці. Також вона одягла багато прикрас, на обличчі співачки яскравий макіяж, а волосся розпущене. Надя і Олексій заспівали свій новий хіт "Танцуй с таким лицом" і влаштували на сцені запальні танці.

Перед фотографами Дорофєєва та Позитив з'явилися в зовсім інших нарядах. Учасниця музичного колективу з'явилася на публіці у витонченій блискучій міні-сукні срібного кольору, поверх якої вона одягла прозорий атласний кардиган. Стильний лук співачки доповнювали довгі срібні сережки і жовтий манікюр, який підкреслював всю композицію.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В обнімку з Дорофєєвою був Позитив. Його вбрання відрізняється нетрадиційним мінімалізмом – довгий однотонний плащ білого кольору в поєднанні зі спортивними штанами з лампасами. Під ним видно силует чорного пуловера або чорної футболки. Його образ доповнюють великі сонцезахисні окуляри з жовтим відтінком і акуратна зачіска. Не відомо – було так задумано спочатку, чи ні, але вбрання учасників групи "Время и Стекло" чудово гармоніюють між собою.

Зазначимо, що Надя Дорофєєва та Позитив отримали одну з головних статуеток української музичної премії на церемонії M1 Music Awards. 4 Seasons. Вони стали "Групою року", при чому це відбувається вже третій рік поспіль.

Нагадаємо, Позитив і Дорофєєва на стилі заворожили фанатів зухвалими образами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.