Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і знову виклала в мережу фото, на якому позує у вульгарній позі поруч з симпатичним корейцем на ім'я Анатолій Цой. З підпису до фотографії на сторінці Сєдокової стає ясно, що вони з хлопцем друзі. Примітно, що таке саме фото з'явилося на сторінці Анатолія.

Анна позує в обнімку з хлопцем, на ній червоне блискуче плаття з глибоким декольте, яким вона вперлась у груди другу. На її обличчі яскравий макіяж, волосся розпущене у витонченій укладці, а у вухах масивні сережки з червоним каменем в тон сукні. Хлопець на фото позує у чорному светрі, сонцезахисних окулярах і зі стильною укладкою на голові. На його шиї висить оригінальний кулон.

У підписі до фото Сєдокова написала: "Було багато варіантів, але цей переміг. Все-таки шкода, що у нас з тобою так і не було роману. А ви вірите в дружбу між чоловіком і жінкою? Є вислів, що вона буває або до, або після". Зазначимо, що у підписі до цього фото на сторінці Анатолія теж питання про ймовірність дружби між людьми різної статі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Для довідки зазначимо, що Анатолій Цой соліст бойз-бенду M-BAND, учасник «SuperStar KZ», колишній соліст «SugarBeat», переможець популярного телешоу «Хочу до Меладзе», фіналіст першого сезону казахського «Х-Фактора».

Напомним, Анна Седокова на пляже в Дубае разделась, чтобы почитать.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".