Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто тішить своїх шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і знову виклала в мережу фото, на якому позує у відвертому вбранні і вульгарній позі, до того ж – не одна. На фотографії Сєдокова стоїть на одному коліні і чіпає за попу свою подружку. На фото ще одна не менш сексуальна дівчина. Мабуть, дівчата весело проводять час. На знімку Анна позує в чорному латексному вбранні, в той час як її подружки убралися в білі боді, які оголюють їх пружні сідниці.

"Ніч вже майже, значить можна. Хочу сказати, що з учорашнього дня моя концертна програма стала ще спекотнішою. Мене часто запитують – «який типаж дівчат мені подобається?». Ось такий. Неймовірно талановитий. Я їх шукала і знайшла. Представляю вам моїх найталановитіших дівчаток, які стали частину моєї #sedokovateam. Вже з грудня, ми будемо разом на сцені робити жарко і #таквлажномеждунами. Так що, чекаю вас на моїх концертах. Одна Аня добре, а втрьох завжди краще. Спокійної ночі! І до зустрічі у ваших мріях.

P. S. І так, моя музика ніколи не була для дітей. Вона скоріше для матусь. Для моїх найжаркіших матусь у всесвіті. P. s. Показати ще кілька спекотних фото в сторіз? Завтра о 10 ранку у нас репетиція. Зробити Прямий Ефір?" - підписала вульгарний знімок Сєдокова.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Треба сказати, що такий образ сподобався далеко не всім.

Напомним, Анна Седокова на пляже в Дубае разделась, чтобы почитать.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Также портал "Знай.ua" писал, что голую Седокову укусили за зад.