Всі ці моделі настільки різні, але всіх їх об'єднує: незвичайна зовнішність, неймовірна працьовитість і кожна з них прийшла до своєї мрії незважаючи ні на що. Цим дівчатам довелося не солодко на шляху до мети, але вони вистояли. Зараз нестандартні красуні на піку популярності, їх знімають модні журнали, їх запрошують на покази, вони купаються в любові. Повідомляє Clutch.

Ми розповімо про найбільш нестандартних моделях сучасності:

Мелані Гайдос

У Мелані рідкісна хвороба, при якій розвиток шкіри, волосся і зубів відбувається неправильно. Медики все ще не можуть зрозуміти, чому так відбувається. Але, незважаючи на це, дівчині вдалося прославитися на весь світ.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Звісно, у неї було важке дитинство, мало хто приймав її нестандартну зовнішність, але Гайдос завжди мріяла стати моделлю. Все вирішив випадок: один початківець фотограф шукав нестандартних моделей для свого проекту. Мелані відгукнулася, і вийшла дуже незвичайна фотосесія, яка швидко розлетілася по світу. Далі посипалися пропозиції від знаменитих на весь світ фотографів і зараз Мелані Гайдос не тільки фотомодель, але і актриса.

Дафні Селф

90-річну Дафні вважають революцією в світі моди. Ця модель дуже фотогенічна і завжди з гумором ставиться до своєї зовнішності. Звичайно, вона професіонал своєї справи, адже займається ним з середини минулого століття.

Кейсі Леглер

Андрогінність стала фішкою Кейсі, і тепер спортсменка настільки популярна, що сама вибирає проекти, в яких буде брати участь.

Ця дівчина професійна плавчиха і навіть брала участь в Олімпіаді 1996 року в Атланті.

Після закінчення кар'єри вона переїхала в Нью-Йорк, де планувала зайнятися творчістю. Якимось чином її фотографії потрапили до скаута, і незабаром їй запропонували контракт з модельним агентством Ford, тільки в дуже незвичайній якості: вона повинна була зніматися в образі чоловіка.

Вінні Харлоу

Цій дівчині довелося пройти через труднощі непорозуміння в школі, вона була дуже замкнутим і закомплексованим дитиною. Участь в одному з сезонів "Топ-модель по-американськи" перевернула її життя. Тепер нею захоплюються мільйони, і, звичайно, серед прихильників є однокласники.

Діандра Форрест

Афроамериканська модель-альбінос вже відома всьому світу і це ще не межа.

Коли Діандра була маленькою, батькам довелося перевести її в спеціальну школу, настільки були нестерпні знущання однокласників. А тепер вона знімається в кліпах знаменитих співаків, бере участь у зйомках кращих модельних агентств і представляє багато косметичних брендів.

Нагадаємо, найнезвичайніші вакансії для українських заробітчан.

Як повідомляв портал "Знай.uа", головна пампушка світу потрапила на обкладинку Cosmopolitan.

Також "Знай.uа" писав, українські дизайнери підкорили столицю моди незвичайним вбранням.