Кожна або майже кожна людина, яка вчилася в школі та університеті, мала справу зі шпаргалками. Маленькі зім'яті папірці, "гармошки", класичні записи ручкою на руці – все це варіанти добре знайомі не тільки учням, але й успішно виявляються при бажанні викладачами і вчителями.

Що тільки не роблять студенти, щоб отримати залік: кричать у вікно "халява прийди", кладуть під подушку підручники, підкладають у взуття монетку або пишуть кілометрові шпаргалки. І все це робиться в останню ніч перед іспитами, на які так і не встиг підготуватися.

Деколи при виготовленні шпор учні, самі того не помічаючи, непогано можуть підготуватися до перевірочних тестів або іспитів. Так, схоже, і зробив цей студент, який вирішив вмістити на листку в два рази більше інформації. Його ідея припала до душі багатьом студентам.

Так користувач Reddit з ніком rocotaco42 поділився знімком своєї "геніальної" шпаргалки. На фото аркуш паперу, на якому написаний нерозбірливий текст. Однак автор пояснює, що зробити цю "підказку" він вирішив, коли вчитель дозволив йому принести на тест одну маленьку картку з головними тезами.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Коли вчитель говорить, що ви можете принести на тест одну написану від руки картку 7 на 12 см", – пише заповзятливий хлопець.

Хлопець вирішив вмістити на листку в два рази більше інформації. І придумав при цьому ідеальний лайфхак для учнів: написав два тексти різними чорнилами – синіми і червоними – один поверх іншого. А щоб це можна було прочитати, прикріпив до листка два пластикових кола. Якщо дивитися через синій — можна прочитати те, що написано червоними чорнилом, і навпаки.

Ідея винахідника так припала до душі юзерам, що за добу зібрала 109 тис. лайків. У коментарях почали відзначати оригінальність мислення студента і ділитися своїми історіями.

Так один з користувачів написав:

"Один професор розповідав мені, що його студент зробив подібне 20 років тому. Він заявив, що у нього було право не допустити студента, але він був так вражений, що все ж допустив".

Нагадаємо, студенти дізналися, що професор математики гарячий порноактор.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українська вихователька alyona alyona випустила новий реп-маніфест.

Також "Знай.uа" писав, помилка продавця допомогла дівчині розбагатіти на сотні тисяч доларів.