Відома співачка Анна Сєдокова поділилась з шанувальниками радісною новиною про виграш у суді.

Про це вона розповіла на власній сторінці у соцмережі.

Співачка розповіла, що у її доньки від футболіста Валентина Белькевича з'явився реальний шанс на частину квартири у Києві.

"Друзі, сьогодні Апеляційний суд залишив в силі рішення суду першої інстанції. Тепер у Аліни з'явилася реальна надія. Нас ще чекають судові суперечки, але це означає, що ми перемогли в суді", - написала Седокова.

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Відомо, що таке рішення 5 грудня ухвалила Київський апеляційний суд. У вдови Белькевича є місяць, щоб подати апеляцію до Верховного суду України, який поставить остаточну крапку в цій суперечці.

Дві жінки в житті Белькевича

Відомо, що у житті прославленого футболіста Валентина Белькевича було місце відразу для двох жінок. Так, спочатку він познайомився з Олесею в 1996 році. Пара жила в цивільному шлюбі аж до знайомства футболіста з Седокової.

На співачці Белькевич одружився в 2004 році, проте через два роки шлюб розпався.

"Валентину я віддала все своє життя. Навіть коли в 2004 році у нас виникло непорозуміння у вигляді Анни Седокової, ми все одно надовго не розлучилися. Їх шлюб був недовгим і, за словами Валіка, вимушеним, - розповідала Олеся.- Весь цей час, коли він жив з Седаковой, він практично весь час ночував зі мною", - заявила Олеся.

Разом з тим варто відзначити, що відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила вилити душу фанатам і розповіла, що вже більше трьох років триває суд про спадщину покійного батька старшої доньки Аліни Валентина Белькевича.

Як виявилося, "інша жінка" покійного колишнього чоловіка артистки весь час намагається довести, що той був альфонсом і не мав ні копійки.

Нагдаємо, GQ назвав найстильніших чоловіків року, вони зачарують вас своїм шармом.

Як повідомляв "Знай.ua", Седокова заговорила словами Монро, Лорен і Хепберн.

Також "Знай.ua" писав, що Седокова повеселилася з красенем на баскетбольному матчі.

Анна Седокова: про пластику, комплекси та колишніх