Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на баскетбольний матч, зробивши спільний кадр з баскетболістом Олексієм Шведом. Так, артистка пообіцяла подарувати футболку комусь із фанатів, а ще зізналася, що хоче відзначити день народження разом з відомим спортсменом.

За 15 годин кадр зібрав майже 60 тис. лайків. Більшість фоловерів почали просто виконувати умови конкурсу, однак були і ті, кому дуже сподобалося миле фото. Деякі шанувальники все ж переплутали Шведа зі співаком Дімою Біланом:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.