Цей чарівний карликовий їжачок живе у Львові. Спочатку Рік був дуже сором'язливою домашньою тваринкою. Діана, дівчина, яка його прихистила, закохалася в нього з перших секунд. Але взаємністю він відповідати не поспішав.

Дівчина навіть думала, що їжак її ненавидить. Він постійно закривався, тікав і захищався з допомогою колючок. Загалом, навряд чи він був у захваті від своєї нової сім'ї. Єдине, що залишалося Діані, - змиритися і чекати.

Нарешті сталося диво! Рик став більш відкритим. Він навіть почав посміхатися. Це наймиліше видовище вразило Діану, і вона спробувала це зафіксувати. З часом вона зрозуміла, що їжачок просто обожнює фотографуватися. Він позує немов справжня супермодель. Варто відзначити, що на знімках він виходить чудово. Тепер їжак кожен день радує дівчину своєї мимшностью. Гарний настрій забезпечено!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Діана вирішила створити акаунт Ріка в Instagram. Він швидко став справжньою зіркою мережі. Цей колючий хлопець виявився неймовірно життєрадісним. Він підкорив користувачів своєю посмішкою, стильними знімками і приголомшливою мордочкою. Рік навіть міг би провести майстер-клас за позування і створення оригінальних фотографій.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що дельфіни почали дивитися телевізор

А також про унікального білосніжного оленя, який підірвав мережу

Нагадаємо: бобри-бешкетники повесилилися в супермаркеті