Дивовижні кадри вдалося зробити норвезькому фотографу Мадсу Норсвину. Маленький білосніжний оленя підійшов впритул до фотографа в Норвегії.

Про це повідомляє портал «Голос» на своєму офіційному сайті.

Неймовірно білий оленя зливається зі сніговим покривом і стає практично непомітним на відстані.

Фотограф не упустив момент і зробив кілька фотографій унікальної тварини. Щоб побачити всі знімки, просто натискайте на стрілку вправо.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Генетична мутація позбавляє тварину пігменту вовни. Саме тому оленя настільки білий.

Однак не можна назвати його альбіносом, адже очі і роги тварини темного кольору.

Нагадаємо про 15 дитинчат диких тварин, яких ви навряд бачили. Наймиліші створіння у світі. Чарівні маленькі звірятка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", якби не кошеня, дівчинка могла померти. Крик кішки врятував життя дитині. Неймовірно! І хто сказав, що друг людини - собака? Ця історія вражає!

Також "Знай.uа" писав про те, що подивитися на Новий Рік та Різдво: наочікуваніші українські та іноземні прем'єри кіно. Запасаємось попкорном і вмощуємося зручніше.

А ще в Ірландії офіційно підтвердили появу НЛО і взялися за розслідування. Вже не фантастика і не жарти! Кілька пілотів, незалежно один від одного, розповіли одне і те саме.