Сибір відомий лютими морозами і суворими зимами. Температура повітря опускається до -40-50 градусів за Цельсієм. При таких умовах дуже складно перебувати на вулиці навіть дорослій людині, а вже тим більше дитині.

Чомусь це не зупинило мешканку Алтайського краю. Вона залишила дворічної дитини на ганку будинку, коли на вулиці була -20 °C. Він був надто легко вдягнений, а приміщення не опалювалося. Вона практично прирекла сина на смерть, залишивши його на морозі без одягу та їжі.

Раптом сталося справжнє диво. В історії з'явився чотириногий персонаж, який став справжнім ангелом-охоронцем.

Собака, яка жила у дворі будинку, зрозуміла, що дитина може померти. Вона вирішила його зігріти, незважаючи на те, що й сама тремтіла від холоду. Її шерсть і тепло допомогли дитині протриматися на страшному морозі цілих два дні.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

На щастя, сусіди помітили, що на ганку будинку лежить собака. Вони підійшли до неї, щоб подивитися, чи все в порядку. Коли вони спробували її відігріти, то виявили, що вона прикрила собою малюка. Вони не могли повірити своїм очам і зрозуміли, що рятувати треба і дитини.

Хлопчика одразу ж відвезли в лікарню. У нього було важке переохолодження, але завдяки хороброї собаці йому вдалося вижити. З часом він повністю відновився, і його стан стабілізувався. Після цього випадку пес отримав два символічних прізвиська – спаситель і герой.

Мати малюка з'явилася через 4 дні після того, як його знайшли. Їй загрожує позбавлення батьківських прав і тюремний термін.

Якби не собака, хлопчик міг би померти наглою смертю. Тварини вкотре доводять свою відданість і вірність.

Портал "Знай.uа" вже писав про малюка, який народився з унікальною аномалією

Читайте також: знак Зодіаку визначить, яка порода собак вам підходить

Нагадаємо: японські архітектори здійснили мрію мільйонів дітей