Чукотка – далекий регіон, розташований на крайньому північному сході Росії. Він славиться своїм суворим кліматом і випаданням великої кількості опадів. Більшою мірою він складається з непривітної арктичної тундри. Але навіть тут можна знайти ознаки життя, які чарують і захоплюють. Цим і займається фотограф Іван Кислов.

Чоловік живе в Магадані і працює гірничим інженером на Чукотці. У вільний від роботи час він обожнює подорожувати, досліджувати дикий Північ, знайомитися з незвіданими стежками і спостерігати за дикими тваринами. Він любить пробиратися в важкодоступні місця, ходити в походи, сплавлятися на плоту і просто гуляти, милуючись природою. Чоловік знімає абсолютно всіх звірів, яких зустрічає на своєму шляху: ведмедів, оленів, вовків, гризунів, горностаїв та багатьох інших тварин і птахів.

Але найбільше він любить фотографувати лисиць.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна
Показати ще

Знімки Івана заворожують і дивують. Здавалося б, як можна зробити такі приголомшливі фотографії в диких умовах? Як можна настільки близько підійти до лисиці, яка боїться людини?

Відповідь проста: лисиці неймовірно цікаві. Це цікавість перемагає і страх, і середовище існування, і спосіб життя. Івану залишається лише натискати на чарівну кнопочку свого улюбленого фотоапарат з ширококутним об'єктивом. Звичайно ж, він використовує свої знання і навички, пов'язані з мистецтвом, фотографією, технікою, способом пересування в диких умовах і тим, як потрібно вести себе поряд з різними звірами.

Але, по суті, лисиці добровільно стають моделями. І у них це виходить чудово.

Раніше "Знай.uа" писав про дитинчат диких тварин, яких ви навряд бачили

А також про унікального білосніжного оленя, який підірвав мережу

Нагадаємо: після порятунку тюленятко живе з людьми і вважає себе котиком