У московському клубі ICON відбувся закритий концерт лідера легендарного німецького гурту Rammstein.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що виступ музиканта відвідала і співачка Світлана Лобода, якій приписують роман із музикантом.

Крім того відзначається, що співачка зайшла через службовий вхід, під'їхавши туди на люксовому автомобілі разом зі старшою донькою Євою.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Проте на концерт дівчині не вдалося потрапити, адже були включені жорсткі вікові обмеження. Лобода в супроводі охорони пройшла в будівлю, де спостерігала за концертом із VIP-ложі. Співачка вибрала для вечора шубу зі звіриним принтом і сонцезахисні окуляри. Відразу після концерту Світлана і Тілль усамітнилися в гримерці музиканта.

Разом з тим варто відзначити, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість похвалилася черговим нічним селфі. Так, артистка позувала в леопардовій шубці за чашкою чаю або кави, доповнивши образ футуристичними окулярами і розкішними величезними каблучками.

За 14 годин фото зібрало майже 62 тис. лайків. Фолловери не пройшли повз і почали гадати, що ж означає загадкове "L" у підписі під знімком. Також шанувальники переймалися за здоров'я Лободи і запропонували їй трохи поспати.

Крім того варто відзначити, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим селфі в машині, закривши мостину особи рукою і посміхаючись. Так, артистка позувала в тонкому плащі і светрі, прикрасивши пальці масивними каблучками і доповнивши образ яскраво-червоною помадою.

За 20 годин фото зібрало понад 65 тис. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні почали розхвалювати кумира і відзначати, що їй потрібно частіше посміхатися:

Інші ж розкритикували кадр, вважаючи його зовсім неприродним:

Нагадаємо, екс-бойфренд Тіни Кароль випустив чуттєвий кліп-визнання.

Як повідомляв "Знай.ua", невгамовна Лобода вразила рекордом.

Також "Знай.ua" писав, що Ліндеманн привітав росіян з Новим роком, вийшло принизливо та з матом.

Тілль Ліндеманн забрав Світлану Лободу з лікарні

https://www.youtube.com/watch?v=XZ49NbmPxng