Українська співачка і екс ВІА-Гра Світлана Лобода зізналася, що після екстреної госпіталізації та операції на нирках буде змушена дотримуватися жорсткої дієти все життя. Фанати стурбовані і шоковані, проте бажають співачці якнайшвидшого одужання і намагаються знайти в її ситуації хоч якийсь позитив. "Зате ти завжди будеш у формі!" – пишуть фоловери.

В кінці жовтня Лобода потрапила до лікарні, де його терміново прооперували. Коли вона виписалася, фанати було з полегшенням зітхнули, однак новина про те, що співачці знову стало погано, повторно вразила аудиторію. За Лободу переживали всією країною – і навіть історія з Тиллем Линдеманном, в контексті якої все частіше згадувалося ім'я співачки, залишилася десь на периферії. Чому Світлану відвезли в лікарню знову, вона не повідомляла. Зараз артистка повернулася до активного життя і на сцену, і продовжує радувати публіку. Проте вона сказала, що тепер їй доведеться більш дбайливо ставитися до свого організму.

"До хвороби я дуже мало пила води, зараз випиваю як мінімум два з половиною чи три літри щодня. Також я відмовилася від смаженого, солоного і перченого. Ці правила тепер треба дотримувати до кінця життя. Якщо ми, звичайно, хочемо, щоб цей інцидент не повторився. Тому що камені, коли з'являються один раз, мають властивість знову з'являтися. Людина повинна сідати на строгу дієту і її дотримуватися", - розповіла Лобода у своєму інтерв'ю.

А дотримуватися дієти і звикати до нового способу життя співачці допомагає найближча людина у світі – її мама. Як розповіла артистка, раніше мама весь час намагалася підгодовувати її котлетами, але тепер допомагає їй вести здоровий спосіб життя, готує правильну їжу. А на концерти артистка, незважаючи на свої круті гонорари, їздить з лоточками з дому.

Як раніше повідомляв, дивний движ в Києві переполошив всю тусовку. Лідер німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн, якого підозрюють в батьківстві дитини другого Лободи, помічений київському ресторані з Потапом. Фанати і журналісти заговорили про колаборації.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також нагадаємо – "На Тілля схожий чоловічок" - Лобода заінтригувала еротикою з незнайомцем.

Раніше ми писали: Баста чутки, два батька - Світлана Лобода пояснила ясно і дохідливо, від кого народила другу дитину.

Зовсім недавно співачка стала гостею онлайн-шоу репера Басти GazLive, де зірки повинні відповідати на питання глядачів. І очевидно, що перше запитання до Лободи був про батька її дочки. "Чи Правда, що батько вашого останнього дитини – соліст групи Rammstein?".