Учасник групи "Іванушки International" Кирило Туриченко випустив кліп на пісню "Аномальна".

У ролику виконавець з дівчиною катається на автомобілі, проводить час в квартирі і опиняється на даху хмарочоса. Режисер відео – Сергій Ткаченко.

У Туриченко був роман з українською співачкою Тіною Кароль, який ледь не йшов до весілля.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Відомо, що співачка Тіна Кароль зізналася в інтерв'ю програмі "Світське життя", що соліст групи "Іванушки International" співак Кирило Туриченко, з яким у неї був роман протягом двох років, хотів на ній одружитися. Тіна Кароль розповіла, що, коли зрозуміла, що Туриченко планує робити їй пропозицію, зробила так, щоб до цього не дійшло.

За словами співачки, практично відразу після закінчення роману з ним вона вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра. Співачка зізналася, що після цього Туриченко прямо говорив їй про те, що його серце розбите.

Чоловік співачки Євген Огір помер 28 квітня 2013 року від раку шлунка. У співачки від Огира є син Веніамін.

Раніше передавалось, що популярна українська виконавиця Тіна Кароль вперше дала коментар з приводу скандалу з участю Потапа та Світлани Лободи.

Кароль зізналася, що посміялася, коли побачила опублікований Потапом ролик, на якому на відео з її виступу було накладено моторошний крик.

Співачка вкрай здивувалася тому, що з невинної історії зробили таку величезну проблему.

Що стосується коментаря Лободи, яка під відео Потапа написала:

"Терміново видали, а то тебе завтра виженуть з країни! Пам'ятаєш, на весіллі не можна бути красивіше і популярнішим нареченої".

Кароль підкреслила, що не збирається відповідати на це.

"Ну навіщо мені реагувати? Ну, коментар… Рано чи пізно все це переросте у велику любов".

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль перемогла у номінації "За внесок у розвиток національної музичної індустрії" за версією "М1 Music Awards". На церемонію артистка прийшла в довгій атласній сукні блакитного кольору з червоною вишивкою на грудях. Свій образ артистка доповнила яскраво-червоними туфлями з відкритим носком.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.