32 - річний чоловік на ім'я Кевін Бут протягом останніх 7 років живе на вулиці в місті Самнер, штат Вашингтон. Одного разу, як це часто буває, він прийшов до будівлі благодійного продовольчого фонду з метою знайти трохи хліба, який залишили волонтери. Він випадково натрапив на паперовий пакет з супермаркету. Чоловік вирішив його відкрити, адже думав, що в ньому знаходяться продукти. Його вміст шокувала чоловіка - у ньому знаходилася величезна сума грошей купюрами по 20 і 100 доларів. Як виявилося пізніше, там було 17 тисяч доларів.

Кевін спершу не повірив у знахідку. Він вирішив понюхати купюри, щоб переконатися в тому, що вони справжні. Чоловік чітко розумів, що гроші належать не йому, і він не знав, що з ними робити. Недовго думаючи, він вирішив занести їх в благодійний фонд. Бездомний не збирався привласнити їх собі.

Багатьох шокувало його рішення. Адже знахідка допомогла б допомогти йому почати нове життя. Можливо, сама всесвіт її йому подарувала. Співробітниця банку теж подумала, що в пакеті знаходиться їжа. Коли вона його відкрила, то зрозуміла, що в ньому знаходяться 17 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Бут ділиться своїми враженнями:

"Існує безліч людей, які мовчки взяли б гроші собі, і пішли. Просто я не така людина".

Поліція конфіскувала вміст пакета і почала розслідування. Протягом 3 місяців за грошима так ніхто і не звернувся. Хто їх залишив – теж невідомо. Камери спостереження не допомогли зрозуміти, хто є їх власником. Тому гроші пішли в благодійну організацію, як і хотів Кевін. Фонд збирається витратити суму на добудову будівлі, щоб приймати ще більше безпритульних.

A Bag of Cash

Being homeless shouldn't blur the line between right and wrong. It certainly didn't for Kevin Booth. One morning not long ago, he had a decision to make. And it was tough. But Kevin did the right thing, the honorable thing, and for that he is my Hero. (Shot by Doug Pigsleyey, edited by Darrin Tegman, and as always, thanks to producer Joan Kinsey Send your Heroes ideas to: heroes@komonews.com To see all of our Eric's Heroes stories, go to komonews.com/heroes Eric's Heroes airs Wednesdays, 6pm, KOMO News

Geplaatst door Eric Johnson KOMO op Woensdag 5 december 2018

Чоловіка подякували за чесність. Без подарунка його не залишили. Йому вручили грамоту та спеціальну картку, яка дає йому право брати їжу у фонді. Співробітники хотіли також подбати про те, щоб бездомний не жив в наметі в лісі взимку, і запропонували йому житло. Але він відмовився. Зараз вони шукають для нього теплий одяг.

Раніше портал "Знай.uа" писав про безпритульного з Мельбурну, який намагався зупинити злочинця

Читайте також: людські нирки врятують бездомних всього світу

Нагадаємо: для українських безхатченків з'являться окремі лікарняні палати