Еротичний гороскоп на 9 грудня ОВЕН

В цей день ви станете об'єктом для наслідування. Так що будьте готові присвячувати в таємниці сексу людину молодше за вас. Можна навіть трохи прикрасити ваше інтимне життя.

Еротичний гороскоп на 9 грудня ТЕЛЕЦЬ

9 грудня ваш партнер активується тільки в тому випадку, якщо побачить на вас незвичайну нижню білизну. Контрастні кольори і екстравагантна зачіска – ось шлях до сексуального задоволення.

Еротичний гороскоп на 9 грудня БЛИЗНЮКИ

В цей день ваше дихання і пульс готові почастішати від одного тільки випадкового погляду у ваш бік з боку привабливого чоловіка. Ви прямо випромінюєте пристрасть.

Еротичний гороскоп на 9 грудня РАК

9 грудня вас погубить ваша ж лінь. Якщо не візьмете себе в руки, то кохана людина не витримає і просто піде. Так що зберіться і зробіть хоч що-небудь.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еротичний гороскоп на 9 грудня ЛЕВ

Збиті вершки, стигла полуниця, ароматичні масла – точно знадобляться вам 9 грудня. Більше того, можливо, перед інтимною близькістю доведеться відвідати секс-шоп.

Еротичний гороскоп на 9 грудня ДІВА

В цей день зірки рекомендують призначити вашого коханого Головним Садівником – бажано в жартівливій і ігровій формі. Нехай він як слід подбає про ваш «сад».

Еротичний гороскоп на 9 грудня ТЕРЕЗИ

9 грудня ви будете надмірно егоїстичні, ставлячи задоволення понад усе на світі і зовсім не турбуючись про вразливу душу чоловіків і їх гордість.

Еротичний гороскоп на 9 грудня СКОРПІОН

Зірки пророкують, що в цей день Скорпіони будуть пасивні. Поясненням може послужити пересиченість власною похіттю і хтивістю.

Еротичний гороскоп на 9 грудня СТРІЛЕЦЬ

9 грудня ви будете постійно чимось зайняті, хоча твердо з самого ранку вирішите зайнятися таким корисним видом спорту, як секс. Однак вас будуть відволікати терміновими справами.

Еротичний гороскоп на 9 грудня КОЗЕРІГ

В цей день ваш партнер буде абсолютно некерований. Так що краще одягнутися в білизну простіше, яку не шкода буде втратити, і забезпечити собі повну безпеку.

Еротичний гороскоп на 9 грудня ВОДОЛІЙ

Металеві і шкіряні аксесуари додадуть особливої привабливості до сексуального вигляду Водоліїв. Будьте рішучі і в чомусь навіть безкомпромісні.

Еротичний гороскоп на 9 грудня РИБИ

9 грудня Риби зможуть вдатися до любовних утіх тільки після того, як гарненько розслабляться. Не скупіться на дороге вино – воно відмінно підійде для «розігріву».