Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

У мережі з'явився мем про захоплення українських моряків у Керченській протоці

Дії Росії в Керченській протоці і зухвала поведінка Кремля викликали шквал конструктивної критики і багато насмішок у мережі. Так, користувачі прозвали росіян піратами Азовського моря. Найбільше дісталося президенту Володимиру Путіну. Його карикатуристи зобразили в образі Деві Джонса – персонажа з серії фільмів "Пірати Карибського моря".

Трейлер "Месники 4: фінал" став смішним мемом

Нещодавно вийшов тизер-трейлер найочікуванішого супергеройського фільму «Месники 4: фінал». Однак багато юзерів відзначило, що він виявився досить похмурим: Залізна Людина на самоті дрейфує в відкритому космосі, Капітан Америка оплакує загиблих друзів, а Соколине Око напружено дивиться в камеру. І тільки Людина-мураха жартує так, ніби Танос не зруйнував наприкінці «Війни нескінченності» половину Всесвіту.

При цьому разом із Месниками сумують і користувачі мережі – хтось через зміст трейлера, а хтось – через спірний переклад назви фільму. Але Танос на фермі однозначно всіх розсмішив.