Туристи з Данії не знайшли кращого місця для інтимної близькості, ніж вершини піраміди Хеопса в Єгипті. Парочка не просто займалася цим, а ще й знімала весь процес на камеру.

Крім фотографії, на якій голий датчанин Андреас Хвід лежить зі своєю супутницею на тлі Каїра, він також опублікував відеоролик. У ньому пара підіймається на пам'ятку в повній темряві, а в кінці дівчина знімає з себе одяг.

Користувачі такого нахабства зовсім не оцінили:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"На мій погляд, ця витівка демонструє невихованість", "Тотальна ганьба. Тотальна неповага до культури", - обурювалися вони.

Також на знімки звернули увагу представники влади Єгипту. Відзначається, що сходження на піраміду заборонено законом, а вхід в пам'ятку закривається о п'ятій вечора.

Як відомо, у червні бельгійська модель Маріса Папен знялася голою навпаки священних для представників іудаїзму місць в Єрусалимі. На своєму сайті дівчина опублікувала серію оголених фотографій, які були зроблені під час триденної поїздки в Ізраїль, під заголовком The Wall of Shame ("Стіна сорому").

На одному зі знімків фотографа Матіаса Ламбрехт Папен загоряє на білому пластмасовому стільці навпроти Стіни Плачу.

Дивіться: туристи влаштували інтим просто на піраміді

Нагадаємо, гігантський пітон вступив у смертельну битву з рибалками. Як повідомляв "Знай.ua", дівчина зі Львова зазнала нападу готельного ведмедя в одному з комплексів відпочинку на Верховинщині, підійшовши на дуже небезпечну відстань до тварини. Також "Знай.ua" писав, в Австралії помер велетенський кенгуру,якого обожнювали любителі тварин із усього світу.