Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже дивним вбранням і кардинальною зміною стилю. Так, дівчина позувала в коротенькому топі і шортах, нагадуючих труси, перефарбувавшись в шатенку.

За добу кадр зібрав майже 214 тис. лайків. Хтиві фолловери не змогли встояти і почали засипати компліментами пишні силіконові форми. Багато хто почали порівнювати Квітко з лялькою Барбі, називаючи її "ідеалом жінки" і "солодкою цукеркою".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.