Адріан Пірс – щасливий мешканець Канади, який обожнює свою сім'ю і роботу. 48 років тому дівчина, з якою він на той час перебував у відносинах, вручила йому подарунок і відразу ж повідомила, що хоче розлучитися. Це сталося напередодні Різдва.

У той день хлопець не наважився відкрити подарунок, адже був дуже засмучений і ображений. І не наважується на це вже 48 років. Щороку перед Різдвом він клав маленький згорток під ялинку. Для нього це вже стало своєрідною традицією. На те, що відбувається, його дружина дивилася з повним спокоєм. Але одного разу її терпець увірвався, і вона сказала, що все це не може більше тривати. Жінка зажадала, щоб чоловік нарешті відкрив подарунок.

В кінці 2017 рік історія про Адріана і його невідкритий презент з'явилася в ЗМІ. На одну із статей випадково натрапила Вікі Аллен – та сама дівчина, яка кинула Пірса багато років тому. Жінка знайшла колишнього коханого в Facebook і написала йому. Після досить незвичайної листування Пірси запросили її в гості.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вони зустрілися в місцевому кафе. Вікі повідомила, що хоче самостійно відкрити подарунок. Вона вирішила зробити це на очах у відвідувачів закладу. З моменту вручення презенту пройшло вже дуже багато років. Жінка навіть встигла забути, що знаходиться в пакунку. Його вміст виявилося сюрпризом абсолютно для всіх, включаючи і її. Презентом виявився мініатюрний збірник висловів про любов під назвою: Любов це: нові способи помітити те саме почуття.

Побачивши книгу, Вікі вигукнула: О, ні! Я не можу йому це віддати.

Жінка розповіла про те, що сталося в той день, 48 років тому. Вона ходила по торговому центру в пошуках презенту для Адріана. До неї підійшов незнайомець і несподівано її поцілував. Чомусь дівчина поцілувала його у відповідь. Якби вона цього не зробила, все було б не так погано, як вона вважає. Після цього випадку Аллен вирішила, що повинна негайно розлучитися з Адріаном.

Вікі і Адріан почали зустрічатися в 1970 році, коли навчалися у старшій школі. Жінка не підозрювала, що він так переживав.

Портал "Знай.uа" вже писав про пікантні фантазіх, які повинна спробувати кожна пара

А також про нехитрий прийом, який допоможе дівчині спокусити чоловіка

Нагадаємо: парочка гарячих туристів порушила спокій фараонів любовними втіхами