Не всім чоловікам вистачає впевненості, щоб відверто розповісти, чого саме їм хочеться у сексі. Проте, є речі, які хотілося б спробувати абсолютно всім представникам сильної статі. Передає Clutch.

1. Розкута жінка

Чоловікам подобається, коли жінка вільно поводиться в ліжку. Це означає, що жінка любить своє тіло, не соромиться своїх бажань і фантазій.

2. Еротичні іграшки

Хлопцям дуже подобаються різні секс-іграшки, тільки якщо вони не імітують сам статевий орган. Він обов'язково сприйме з ентузіазмом різні наручники, маски, батоги та білизну.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

3. Глибоке горло

Всі чоловіки люблять оральні ласки, але не всі жінки вміють їх надавати. Якщо для тебе це неприємно, то навряд чи і твій бойфренд отримає задоволення. Для того, щоб вирішити цю проблему сміливо тренуйся, і скоро ти почнеш отримувати від цього справжнє задоволення.

4. Анальний секс

Чоловіки люблять "ззаду" тому, що так вони отримують більше задоволення. Не варто боятися такого виду інтимних практик: якщо все зробити правильно, ти теж зможеш отримати справжню насолоду.

5. Легке БДСМ

Мова йде про ненав'язливі скручування, наручники, неболюці ляпаси по "м'якому місцю", зав'язані очі. Це допоможе урізноманітнити ваше сексуальне життя і внести в нього трохи "перчинки". Це також дозволить відкрити нові межі чуттєвості, ще більше довіритися один одному.

6. Рольові ігри

Рольові ігри - це не тільки гаряче, але й цікаво. Якщо ти приміряєш на себе різні ролі, то в чоловіка немає приводу "йти на сторону", адже він періодично ніби спить з "іншою жінкою".

Нагадаємо, в ході дослідження, проведеного в Інституті сексології зі штату Мічиган, виявився цікавий факт: чоловікам більше подобаються жінки з розширеними зіницями.

Раніше Знай.иа повідомляв, гінеколог відповіла на 6 найбільш незручних питань про секс.

Також Знай.иа писав, психологи розповіли 5 секретів жінок, від яких ніколи не йдуть чоловіки.