Кевін Фенвік - 58-річний житель американського міста Балтімор. Протягом багатьох років він дотримується незвичайної традиції. Щоранку по дорозі на роботу він купує миттєвий лотерейний квиток в одному і тому ж магазині. Одного разу його діти запізнилися на шкільний автобус, і чоловікові довелося везти їх на автомобілі в школу.

Потім він поїхав на роботу незвичною дорогою. По дорозі він намагався знайти магазин, в якому можна придбати лотерейний квиток. Після болісних пошуків Кевін досяг свого - він купив в одному магазинчику квиток за 5 доларів. Він стер монетою захисне поле і усвідомив, що виграв 50 тисяч доларів (а це майже 1,4 мільйона гривень).

Звичайно ж, кожного дня чоловік заходив в магазин з надією на виграш, але він не міг повірити своїм очам. Невже він справді зірвав джекпот? Як це могло статися саме так - в день, коли йому довелося змінити свою звичку.

Чоловік поділився враженнями:

"Я не міг повірити своїм очам! Я подивився на квиток, встав і пройшовся. Потім знову сів і поклав квиток перед собою. Дивно, але напис 50000 доларів нікуди не зникла".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кевін вирішив порадувати дружину цієї приголомшливої ​​новиною. Спочатку вона подумала, що він її розігрує, адже раніше він вже жартував щодо того, що отримав виграш.

Фенвік розповів, що зірвав куш як ніколи до речі:

"Ми почали кілька важливих справ, але через фінансові проблеми їх довелося закінчити. Тепер ми зможемо завершити розпочате і перейти до досягнення нових цілей".

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що українці беруть участь в розіграші 1.6 мільярда в лотереї США

А також про українську парочку, яка виграла в лотерею шалені гроші

Нагадаємо: помилка продавця допомогла дівчині розбагатіти на сотні тисяч доларів