Олена Леніна, відома російська телеведуча, дозволила собі різко висловитися про шлюборозлучний процес Ані Лорак, яка, будучи популярною українською співачкою, переїхала працювати і жити в Росію. Про це повідомляє replyua.net, посилаючись на видання Woman.ru.

Слід розуміти, що Леніна за сумісництвом ще й письменниця, що говорить про багатий у неї не тільки словникової запасі, але і уяву. Озброївшись цією здатністю, телеведуча назвала коханку чоловіка Ані Лорак жінкою менших переваг. Вона заявила, що співачка витіснила багато російських виконавиць з музичних хіт-парадів, оскільки вона молода і красива. При цьому її турецькопідданий чоловік публічно змінив їй з жінкою набагато менших переваг. Цим він завдав Лорак найбільший удар по самолюбству, якого не винесла б і "стара, страшна і погано співаюча куховарка". Леніна додала, що "в цьому місці можна було б відразу поставити крапку або застрелитися".

До цього Ані Лорак разом зі своїм чоловіком Муратом і донькою Софією з'являлися на публіці і навіть виглядали щасливими разом, хоча подали на розлучення, як пізніше з'ясувалося. Причиною цьому стала поява чоловіка співачки в одному з нічних клубів Києва в компанії незнайомої дівчини.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співачці прилітала до Києва для зйомок у новорічному шоу на телеканалі "Інтер", фото якого пізніше вона виклала в Instagram. Переглянувши їх, шанувальники розділилися на дві групи – одні нахвалювали образ Лорак, інші ж критикували. Крім того, багато хто вважає, що артистка занадто любить гроші й не обтяжена принципами, чим дуже розчарувала своїх фанатів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Філіп Кіркоров схвально відгукнувся про досягнення української співачки в Росії.

Як повідомляв портал "Знай.uа": для своїх жебракуватих російських шанувальників Ані Лорак презентувала своє шоу "Діва" на сторінці в Instagram.

ТакожЗнай.uа" писав, що Лорак була ошелешена градом незручних запитань від своїх фанатів.