Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує у відвертому суцільному купальнику рожевого кольору, який ледь прикриває потужний бюст моделі. Волосся дівчини розпущене і спадає на спину, а на обличчі легкий макіяж. Ліндсі стоїть на пляжі в спокусливій позі, дивиться в камеру і тримається руками за низ купальника.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобається доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

"Твоє тіло дає мені життя", "Мені подобається", "Красива прекрасна леді", "Страшенно гаряче тіло", "Чудовий пляж, крихітко", "Я був хворий, але я одужую, тому що твоя фотографія сповнена життя", "Ліндсі, чим більше я дивлюся на ваше обличчя, тим більше я впадаю в транс", "Дійсно дивовижна", "Ти здаєшся дійсно класною", "Ліндсі, ти мені подобаєшся!", "Де ця фотографія зроблена?", "Я хочу покарати її", "Ви виглядаєте гарно і надихаюче", "Ви знову демонструєте своє чудове тіло? Спасибі", - пишуть захоплені фоловери у коментарях до фото Ліндсі Пелас.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.