Моторошне НС сталася з літаком в повітрі: його протаранив невідомий об'єкт, в результаті чого виникла велика діра.

НС сталася з літаком компанії тоді, коли він якраз зайшов на посадку в аеропорт Тіхуана в Мексиці.

Коли літак сідав, пілоти почали повідомляти про удар, але вони не бачили, з чим стикнулися. Незважаючи на це, літак без проблем приземлився.
Але на землі вони виявили дивне – велику дірку на носі повітряного судна. Поки не зрозуміло, що це за об'єкт, котрий протаранив літак, але, судячи по всьому, це був безпілотник.

В результаті зіткнення ніхто не постраждав. Користувачі мережі опублікували знімки, на яких видно пошкодження носа літака.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, Стало відомо, хто стояв за всіма викраданнями людей НЛО і контактами з інопланетянами в 20 столітті

В Техасі співробітники ФБР взяли під варту 73-річного дідуся на ім'я Арнольд Уайт, який зізнався у викраденні 79 осіб протягом останніх сорока років.

Як розповів затриманий під час допиту, він зазвичай шукав нові жертви у безлюдних місцях, накачував їх сумішшю кислоти і PCP, затягував до себе в фургон, обладнаний всередині як операційна, переодягався в інопланетянина і "розважався як міг".

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Марс атакує десятки НЛО: в руки уфологів потрапило секретне відео

На Ютуб-каналі "The Hidden Underbelly 2.0 з'явився ролик з однією цікавою знахідкою. Автори каналу змонтували відео про красиву панорамну поверхню Марса. Відео створювали на основі 83 знімків. Фотографії зробили за допомогою пристрою під назвою "Curiosity".

На фотографіях зафіксоване пилову бурю. Дослідники кажуть, що вона не припинялася протягом двох тижнів. Якщо придивитися на "туман по-марсіанськи", то можна побачити безліч загадкових об'єктів. На наведеному нижче знімку виділені досить великі тіла, а не піщинки, як могло здатися на перший погляд.

Також "Знай.uа" писав про те, що 80-кілометрове щось над США поставило вчених усього світу в глухий кут: новітнє зброю або НЛО?