Любовний гороскоп на наступний тиждень допоможе вам зрозуміти, як розвиватимуться ваші відносини. У період з 17 по 23 грудня проблеми з другими половинками можуть вирішитися самі собою.

Овен

У представників цього знаку Зодіаку кардинальних змін не відбудеться. Однак наступного тижня буде найбільш вдалий час для побачень та зізнань у коханні через вплив Сонця. Пари, які вже довгий час у відносинах можуть додати трохи різноманіття та відправитися у романтичну подорож.

Телець

Тельців чекає несподіване, але дуже приємне знайомство з протилежною статтю. 19, 20 і 23 грудня буде сильний вплив Місяця, тому доленосна зустріч може відбутися саме у ці дні. Життя Тельців може змінитися у кращу сторону. Закохані представники цього знаку зможуть залагодити всі конфлікти, необхідно лише зробити перший крок.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Близнюки

Для Близнюків гороскоп передбачає певні конфлікти на грунті грошей. Причиною цього стане зменшення впливу планети-покровителя Близнюків Меркурія. Астрологи наполегливо рекомендують тримати всі емоції під контролем. Одиноким Близнюкам навряд чи вдасться зустріти свою людину, однак опускати руки не варто.

Рак

Цього тижня Ракам вдасться повернути в стосунки втрачену гармонію. Щоб знайти рішення нагромадженням проблем, необхідно вивести кохану людину на відверту розмову і поділитися своїми думками і переживаннями. Самотні Раки мають великі шанси знайти своє кохання, але доведеться проявити сміливість.

Лев

Доля готує для Левів великі зміни. Цього тижня представникам цього знаку Зодіаку може пощастити знайти кохання всього життя. А тим, в кого вже є відносини, доведеться боротися зі спокусами і контролювати себе.

Діва

У Дів є можливість повернути пристрасть та колишні почуття у довготривалі відносини. Для цього варто нагадати своїй половинці, як сильно ви її любите. Самотніх Дів чекає знайомство, яке може перерости в бурхливий роман. Однак варто бути напоготові, тому що потенційний партнер може виявитися не тим, за кого себе видає.

Терези

Почуття Терезів можуть ослабнути. Не виключена можливість сильних конфліктів та навіть розриву відносин. Терезам, які знаходяться в пошуках другої половинки, не варто розраховувати на удачу.

Скорпіон

Скорпіони можуть розпалити вогонь у тривалих відносинах й повернути колишню пристрасть. Для цього астрологи радять більше часу проводити зі своїми половинками. Одиноких Скорпіонів чекає несподівана зустріч з протилежною статтю, але далеко не обов'язково вона переросте в серйозні стосунки.

Стрілець

Цього тижня планета-покровитель Стрільців змусить зануритися у роботу. Тому на відносини залишиться небагато часу. Не варто розриватися між цими двома сферами, а обрати для себе щось одне. Тим, хто бажає знайти другу половинку, необхідно проводити більше часу в галасливих компаніях.

Козеріг

Наступний тиждень стане напрочуд вдалим для Козерогів. У прийдешні сім днів представники цього сузір'я нарешті зможуть розгадати секрет щасливих стосунків, після чого їх любовний союз стане тільки міцніше. Це вдалий період для того, щоб влаштувати незвичне романтичне побачення.

Водолій

Водоліїв чекає напружений тиждень. Відносини з партнером можуть погіршитися вже в понеділок, а в наступні дні тижня сварки стануть виникати дуже часто. Одиноким Водоліям не рекомендується заводити нові знайомства. Почуття до потенційного партнера можуть виявитися взаємними, але, ймовірно, він не захоче серйозних стосунків і побажає обмежитися близькістю на одну ніч.

Риби

Удача стане супроводжувати Рибам вже на початку тижня. 19 і 20 грудня Місяць стане сильніше сузір'ї Тельця. Під впливом цього Знака найкраще провести час в спокійній обстановці наодинці з партнером, щоб поспілкуватися на найпотаємніші теми і повернути довіру і гармонію у відносини.

Нагадаємо, що відомий астролог, ведуча передачі "Давай одружимося" Василина Володіна склала любовний гороскоп на 2019 рік для всіх знаків зодіаку.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", куди поїхати на Різдво 2019.

Також Знай.uа" писав про те, що стало відомо, за чиїми законами моди живуть жінки у всьому світі.