Серед жінок ходять чутки, що можна вирахувати стать майбутньої дитини і навіть передбачити характер, чи долю малюка. Але чомусь ніхто не каже, що батьківство залежить від знаку Зодіака. На думку астрологів, можна виділити три пари, які зроблять дитинство найщасливішим, тому що ідеально підходять на роль турботливих матусь і татусів.

Терези + Скорпіон

Пара досить пристрасна, але в цьому випадку темперамент не зашкодить. Весь час в такому союзі вони навчаються чомусь один в одного, тому й підходять, як пазли. Для сусідів родина може здаватися аж занадто емоційною, але насправді в оселі пануватиме затишок. Дитина у такої пари виходить вельми розумною і спритною, дорослішає значно швидше за ровесників.

Близнюки + Рак

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На перший погляд, ці два знаки - дві протилежності. Всім тільки залишається ламати голову, що спільного може бути між ними? Як під одним дахом можуть співіснувати такі різні люди?

Але насправді ця парочка- прекрасні батьки. Вони допомагають дитині бути більш різнобічною і більше розуміти себе та оточуючих. Ну а крім усього іншого, у Риб і Близнюків дуже добре серце, і в той же час високорозвинений інтелект. Дітки у них - справжні розумники і лапочки.

Стрілець + Лев

Представники цих знаків ніби народжені один для одного, між ними практично завжди панує повне взаєморозуміння і звичайно ж любов. А дітям рости в такій гармонії дуже приємно. Дитина виростає дуже розважливою, урівноваженою і спокійною людиною. Батьки вже подбають про те, щоб дитинство було безхмарним і щасливим.

Дивіться: П'ять порад батькам від найкращого вчителя України

Нагадаємо, викладач дав студентам унікальне завдання, яке швидко стало популярним у мережі. Як повідомляв "Знай.ua", українцям порадили, як краще спланувати бюджетну відпустку на наступний рік. Також "Знай.ua" писав, оприлюднено точний гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2019 рік.