Гороскоп по місяцях допоможе у плануванні справ на рік підкажуть, чого чекати від майбутнього року. Рік земляної Свині виявиться неймовірно динамічним і планети будуть змінювати свій настрій і прихильність практично кожен місяць.

Січень

Позитивний і вдалий період для більшості людей. Білу смугу в житті варто чекати з 7 числа. Варто приділити час для флірту і романтику, а також зайнятися сімейними справами. Місяць для розміреної роботи, гарний час для важливих переговорів.

Лютий

Сімейний місяць, наповнений любов'ю і теплом близьких. Проблемною може виявитися фінансова та ділова сфера. Друга половина місяця буде в стихії Вогню, не варто здійснювати дорогі покупки і влаштовувати юридичні баталії.

Березень

У цьому місяці потрібно запастися внутрішньою силою і не чекати допомоги з поза. Це час варто присвятити духовним пошукам, самоаналізу та фізичним вправам. Можлива зміна обстановки, нове віяння в роботі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Квітень

Підвищена мотивація і настрій буде присутній практично весь місяць. Проте варто бути обережним і уникати авантюр. Любовні проблеми варто вирішити до 20 числа, так як пізніше з ними буде непросто впоратися.

Травень

Закони процвітання допоможуть змінити життя, знайти нові цілі і познайомитися з важливими людьми. Стабільний місяць, в якому не буде місця образам, заздрості і ревнощів. Продуктивний час для фінансової сфери, а також фізичних і розумових навантажень.

Червень

Відмінний час для тих, чия професія вимагає підвищеної концентрації уваги. Час звершень у всіх сферах життя.

Липень

Час позитивних змін. У любові чекають приємні моменти, ідеальний час для відпочинку, пошуку нових захоплень і творчого підйому.

Серпень

Можливі складні життєві ситуації. Підвищена емоційність може призвести до конфліктів і сварок.

Вересень

Час перевірки на стійкість. Не бійтеся звертатися за допомогою до близьких.

Жовтень

Час виконання бажань. Негатив піде на другий план, з'являється відчуття легкості і впевненість у власних силах.

Листопад

мінливі Зірки в цьому місяці. Варто бути обережним і не випробовувати долю. Небезпечний час для фінансової сфери.

Грудень

Непростий період, час боротьби і фінального ривка. Треба розраховувати на свої сили і брати все в свої руки.

Нагадаємо, як одна річ змінить життя кожного знака Зодіаку.

Як повідомляв Знай. ua, гороскоп на тиждень 17-23 грудня: хто зловить удачу за хвіст.

Знай. ua писав, про любовний гороскоп на тиждень: який сюрприз приготували зірки кожному знаку Зодіаку.