Над призначенням глави нової помісної православної церкви в Україні митрополита Епіфанія посміялися в гумористичному шоу.

У новому випуску шоу "Чисто News", студії "Квартал 95", також глузували над тим, як для Петра Порошенка закупили два нових автомобіля та про підвищення тарифів на опалення в країні. Відео опубліковане на офіційній сторінці кварталівців в YouTube.

"Відео вийшло під з назвою "Нові мерседеси для Порошенка - Чергове ІЗНАСІРОВАНІЄ українців". У цьому випуску брали участь Валерій Жидков і Євген Кошовий. Вони обговорили такі теми як: боротьба з глобальним потеплінням в Україні на яке виділили 35 млн. євро, про процедуру розмитнення авто в Україні, те як депутати узаконили віскі, та оголений забіг в центрі Києва", - зазначається.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що телеканал "1+1" відреагував на скандал, що розгорівся після того, як співачка-трансгендер Зианджи (раніше Борис Апрель) зробила незвичайне заяву на гумористичному номері у передачі "Ліга сміху" який належить "Студії Квартал 95". Телеканал вибачився за "не зовсім коректний жарт".

Як повідомляв портал "Знай.иа", отрыв Зеленського, який займає другу позицію, від Порошенка, який йде третім, зростає.

"Знай.иа" писав, що співачка Зианджа, відома по участі в "Голосі країни" звинуватила студію і Зеленського в гомофобії.