Еротичний гороскоп на 19 грудня Овен

Сьогодні одна, зовсім несподівана зустріч може перевернути всі уявлення про вашого партнера і ваші інтимні відносини. Але в хорошу чи погану сторону, не відомо.

Еротичний гороскоп на 19 грудня Телець

Сьогодні вам потрібно бути відвертими у своїх бажаннях і більш розкутими. Партнер буде радий будь-якій вашій фантазії, капризу, але вибирайте правильно слова.

Еротичний гороскоп на 19 грудня Близнюки

Сьогодні секс не буде вашим привілеєм. Вам доведеться вирішувати інші важливі життєві питання. І навіть якщо виділите хвилинку еротиці, то задоволення не отримаєте.

Еротичний гороскоп на 19 грудня Рак

Сьогодні якраз той день, коли ви можете показати своє почуття гумору під час сексу і на вас не образяться. Але не забудьте, сміючись, довести справу до кінця.

Еротичний гороскоп на 19 грудня Лев

Сьогодні Леви можуть придумати що завгодно: запропонувати сміливу ідею або зовсім відмовитися від близькості. Ніхто не зможе передбачити такі повороти подій, навіть самі Леви.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Еротичний гороскоп на 19 грудня Діва

Сьогодні ваш партнер буде неадекватно реагувати на ваші ласки, так що будьте готові до сюрпризу. Нудно не буде, але і весело теж навряд чи.

Еротичний гороскоп на 19 грудня Терези

Сьогодні вашому партнерові буде непросто переконати вас у тому, що ви дійсно привабливі, бажані і чарівні, при чому не тільки в цей день, але й в усі інші теж. Постарайтеся повірити в це і максимально розвинути в собі все саме привабливе і сексуальне.

Еротичний гороскоп на 19 грудня Скорпіон

Сьогодні вам краще не затримуватися на роботі, прийти додому, помитися і відразу зайняти таку позу на ліжку, що у партнера не залишиться сумнівів, чого саме і як саме ви хочете.

Еротичний гороскоп на 19 грудня Стрілець

Сьогодні вам можуть несподівано зробити сексуальну пропозицію ті, кого ви і не підозрювали в симпатії. Подумайте, чи потрібна вам зараз різноманітність.

Еротичний гороскоп на 19 грудня Козеріг

У вас буде мало часу на любов, тому вам краще кожну хвилиночку витрачати з розумом. Не витрачайте час на роздягання, іноді без нього навіть краще.

Еротичний гороскоп на 19 грудня Водолій

Сьогодні ваш партнер не зможе собі уявити, що ви можете відмовити йому. А якщо це станеться, то доведеться довго пояснювати йому причини.

Еротичний гороскоп на 19 грудня Риби

Сьогодні ви будете ображатися за кожен неправильний рух, за кожне зайве слово і не зможете нічого з цим зробити. Може краще взагалі почекати до завтра.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Знай.ua повідомляв про те, що вже можна дізнатися, що вам готує наступний рік в залежності від місяця народження.