Трирічний хлопчик на прізвище Ци вже протягом півроку навчається мистецтву кунг-фу в Шаолинському монастирі в Китаї. За цей час він не просто проявив свій талант і досяг чудових результатів, але і став місцевою зіркою. Його почали називати Маленьким камінцем.

Він цілком може побити рекорд хлопчика, який отримав прізвисько чеченський Шварценеггер. Цей хлопець зумів відтиснутися понад 4000 разів за 2.5 години.

Щодня трирічний хлопчик встає о 5 ранку і відправляється на 5-годинне тренування. Через щільний графік він рідко бачиться зі своїми близькими. Все це він робить заради поставленої мети – стати кращим з кращих.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Абат Янбо, який є наставником Ци, почав записувати відео з тренувань з малюком. Він поділився вміннями учня в китайській соціальній мережі Kuaishou. Перший час Маленькому каменю було складно впоратися з навантаженням, але зараз він виглядає в роликах досить впевнено.

Янбо повідомив:

"Приблизно за місяць Ци звик до навчання і тренувань. Він проявив себе як працьовитий і розумний учень. Хлопчик все ще плаче час від часу, адже дуже сумує за мамою і рідним. Але він навчився мужньо витирати сльози і повертатися до тренування, як справжній чоловік".

З мамою учень може розмовляти лише 1 раз на 2 місяці. Жінка сподівається, що навчання в монастирі перетворить її сина справжнього солдата.

На тренуваннях він опановує майстерність кунг-фу, а також розвиває свої фізичні навички. Хлопчик навчається орудувати спеціальною палицею гунь, що вдвічі більше його самого. Він також вчиться битися голими руками. Ще кілька років тренувань, і він зможе перевершити багатьох ченців.

Портал "Знай.ua" писав про хлопця, який став першою у світі людиною, самостійно себе прооперировавшим

Читайте також: у Мельбурні бездомний спробував зупинити терориста

Нагадаємо: у Шварценеггера з'явився конкурент