Американка на ім'я Джоді Грейс опублікувала на своєму акаунті в Twitter досить незвичайний знімок. На ньому зображений вантуз з приклеєною до нього гребінцем. Таке дивне пристосування вона виявила у ванній кімнаті одного чоловіка.

Побачене змусило її поміркувати про те, що незвичайного знаходили інші дівчата у хлопців будинку. Вона впевнена, що не одна така. Чоловіки завжди відрізнялися своєю кмітливістю і винахідливістю. Часом вони створюють щось абсурдне, а іноді навіть геніальне.

Джоді запропонувала своїм подписчицам розповісти про те, що ж вони знаходили у ванних кімнатах чоловіків. Історії дівчат її вразили. Вражаюче, але у список потрапило багато всього цікавого: від космічного корабля Хана Соло і світлового мрія до античних статуй і живих кенгуру!

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

У чоловічих ванних кімнатах також були виявлені барабанна установка, картини із зображенням Ісуса, фотографія Шона Коннері, живі півень і качка, які приймали ванну, плакса Міртл з легендарного Гаррі Поттера, мітла, Сокіл тисячоліття, складаний стілець і фіранка з відомим актором Джеффом Голблюмом.

Хлопці здивували і корисними лайфхаками. Деякі, наприклад, зберігають зубні щітки в мандаринках.

Портал "Знай.ua" розповідав: французький моряк вирішив набити на спині незвичайне татуювання

А також про шикарного кота, який став зіркою Інтернету

Нагадаємо: у Facebook розбирають дивну картинку