Святий Антоній є помічником всіх, хто потрапив у біду. У відповідь на молитви він завжди приходить на допомогу.

Святий Антоній часто повторював слова Ісуса:

"Якщо хочеш бути досконалим, своє багатство віддай бідним. Ти матимеш скарб на небесах. А потім йди за Мною".

Цю чудодійну молитву до Святого Антонія і потрібно повторювати девять вівторків поспіль.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Святого Отця Антонія обрали по його вірі і чистого життя. В біді з молитвою потрібно звертатися саме до нього з надією на допомогу з такими словами:

"Святий Отець Антоній, ти знаєш про мої жалі і гріхи, не дивись на мою недостойність, я молюся до тебе з надійною на допомогу.

Святий Антоній, батько бідних, вдів, сирітська опора, я приходжу до тебе з молитвою і прошу про допомогу в моїх проблемах, потребах. Прошу тебе про захист від небезпек, спокус, невблаганних похотей і гріхів.

Захисти нас і наші сім'ї, і втримай наші життя на правильному шляху.

Добрий отець Антоній, той, хто зробив пустелю Єгипту місцем проповіді Великого Бога і Спасителя Христа. Зроби з наших спустошених душ, спалених невір'ям і гріхами, приємне місце, де зможе рости лілія християнських вчинків.

Щоб через тебе ми могли возвеличити Отця, Сина і Святого Духа. Амінь".

Нагадаємо, православ'ї відзначають День пам'яті преподобного Ніла Столобенского 20 грудня. День преподобного Ніла Столобенского, який прожив відлюдником більше 40 років.

Як повідомляв Знай. ua, день зимового сонцестояння: основні традиції і заборони, про що просити космос. У цей день можна поправити своє фінансове благополуччя.

Знай. ua писав, Молитва на День святого Миколая: що можна просити у Чудотворця. Багато людей вірять, що молитва на День святого Миколая здатна змінити життя.