Мікроскоп – невід'ємний атрибут діяльності в дослідницьких лабораторіях. Одна з версій свідчить про те, що перший прообраз цього приладу був винайдений в Хансом Янсеном Голландії. Майстер очок помістив в одну трубку 2 лінзи разом зі своїм сином. Завдяки цьому їм вдалося розглянути різні предмети з 50-кратним збільшенням. Це відбулося в 1950 році.

З тих пір пройшло вже багато років. За цей час оптичний прилад вдосконалився. Зараз з його допомогою можна розглянути і исследить найнеймовірніші об'єкти. Завдяки цьому приладу вчені і дослідники зрозуміли, що навіть самі звичайні речі, які оточують нас в повсякденному житті, виглядають під мікроскопом просто заворожуюче. Це стосується навіть губки для миття посуду, вушної палички або ароматичної палички.

У мережі з'явилися знімки, які демонструють цю неймовірну красу повсякденних речей. Користувачі в захваті від фотографій.

Горошок перцю в пружині від прищіпки

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Металева мочалка для посуду

Відбиток пальця

Кристалик солі

Сніжинка

Піщинки

Ароматична паличка

Як повідомлялося: людству показали знімки тварин в утробі матері

"Знай.uа" писав: секрет "Вежі Диявола", який сварив вчених роками, нарешті розкрито

Читайте також: "розумні" татуювання не дадуть вам згоріти на сонці