Один з найбільш таємничих і дивовижних світів – світ до нашого народження. Ми не пам'ятаємо, як це було до того, як з'явилися на світ. Напевно, кожна жінка, чекаючи появи свого малюка на світ, готова під мікроскопом розглядати перетворення крихітного клубочка в миле тільце немовляти. Поки вчені не можуть цього обіцяти.

Однак, дослідники National Geographic створили унікальний проект, щоб дізнатися, як виглядають майбутні малюки серед різних представників тваринного світу. Це неймовірно!

Моменти чудесного зародження нового життя вдалося створити завдяки великій кількості технологій, і УЗД.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Режисер Пітер Чинн і дослідники з National Geographic придумали чудовий проект —вони зробили дивовижні знімки тварин в утробі матері.

Погляньте, тепер ми знаємо, як виглядають тварини всього за кілька тижнів до народження. Мабуть, це кращі детальні фотографії, які дослідникам вдавалося зробити коли-небудь.

Ось як виглядають тварини в утробі матері:

Дитинча акули

Слоненя

На 118-й день після зачаття

Щеня

Пінгвін всередині яйця

Вже майже повністю сформувався пташеня імператорського пінгвіна.

Теля

Лоша

Дитинча дельфіна

Гепард

Змія

Пара білих ведмежат

Кошеня

Кошеня за тиждень до народження.

Левеня

Вкрай привабливі ще до народження…

Щеня собаки породи Чихуахуа

Малюки летючої миші

Кенгуру

Малюк кенгуру в сумці матері, де він проведе 6 місяців, перш ніж зустрінеться з навколишнім світом.

Проте, незважаючи на дивовижну правдоподібність цих зображень і інформації, яка з'явилася разом зі знімками в інтернеті про УЗД і микрокамери, що використовуються при їх створенні, це не справжні фотографії.

Насправді це приголомшливі силіконові моделі, створені британською студією спецефектів Artem, і комп'ютерна графіка.

А ось самі моделі були виконані за допомогою тривимірного УЗД і експертів в області зоології National Geographic, з дотриманням усіх анатомічних подробиць, і в результаті вийшли настільки реалістичними, що більшість повірили в їхню справжність.

Нагадаємо, ми приготували для вас добірку фотографій з чарівними дитинчатами диких тварин. На них неможливо дивитися без розчулення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", клишоногий любитель солодощів відвідав поліцейську ділянку.

Також "Знай.uа" писав, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів.