Завдяки науці і людській цікавості з'явилися представники тваринного світу, які виглядають настільки дивно, що аж не віриться, що вони існують.

Ми розповімо і покажемо найнеймовірніших тварин нашої планети, які вийшли внаслідок схрещування генетично-розрізнених форм.

Лігр

Найвідоміша гібридна тварина планети - це плід любові тигра і лева. У дикій природі такий малюк не зміг би з'явитися в принципі, тому що його батьки живуть у різних регіонах. Лігр вважається найбільшою кішкою на планеті, і досягає ваги 500 кілограм.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зеброїди

Це суміш зебри та інших парнокопитних тварин, тобто, коні, поні або осла. Виводять цих тварин не для того, щоб на боках чи ногах з'явилися милі смужки, а щоб поєднати корисні риси зебр і коней.

Справа в тому, що зебри стійкі до укусу мухи цеце, а коні дуже витривалі.

Мангалиця

Кучеряве порося з'явилося шляхом схрещування свійських свиней з дикими. Густа шерсть допомагає виживати в горах, а впізнаваний вигляд став візитною карткою. Однак зараз представники цих свинок залишилися лише в розплідниках.

Ками

Суміш верблюда і лами створювалася для того, щоб витривала і сильна тварина давала ще й гарну шерсть. Але спроба не увінчалася успіхом, тому тепер ками живуть тільки у великих зоопарках.

Сервал Саванна

Це одна з найдорожчих і великих кішок у світі. Її розміри такі, як у дикого предка — сервала.

А ось характером вона нагадує домашню кішку — так само мила та ласкава.

Глорал

Гролар — рідкісний гібрид грізлі і полярного ведмедя. За фізичними даними вони більше нагадують грізлі, але трохи більше. Шерсть же дісталася їм від полярного ведмедя, вона густа і світлих відтінків.

Вольфін

Це рідкісний гібрид малої косатки і афалинського дельфіна. Перший зареєстрований вольфін народився в США, але він помер через 200 днів. Пізніше, 1987 році з'явився ще один представник цього дивного вигляду, самочка Кекаімалу. Батьківщиною цієї дівчинки був парк на Гаваях.

Вовкособ

Вовкособ - це плід любові між вовком і німецькою вівчаркою. Зараз цей вид визнаний офіційною породою (Чехословацький влчак). Селекціонери сподівалися отримати собаку з розумом вівчарки, але з витривалістю і силою вовка. Їм це вдалося.

Нагадаємо, ми приготували для вас добірку фотографій з чарівними дитинчатами диких тварин. На них неможливо дивитися без розчулення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", клишоногий любитель солодощів відвідав поліцейську ділянку.

Також "Знай.uа" писав, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів.