У США група вчених провела соціологічне опитування серед чоловіків і жінок віком від 50 до 89 років. Метою дослідження було з'ясувати, якої сили отримують задоволення від інтиму зрілі люди.

У ході опитування з'ясувалося сумна статистика. Регулярний секс жінкам у віці "50+" приносив дуже мало задоволення.

Вирішальним фактором могло стати поведінку партнера в ліжку. Так, якщо він був недостатньо ніжний і приділяв мало уваги попередніми пестощів, жінки могли і зовсім залишатися без задоволення.

З віком жінки більше відзначали, що з зміною гормонального фону і тяга до сексу ставала меншою. Так, на перший план у відносинах стало виходити повагу і міцний емоційний зв'язок.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в списку задоволень українців інтимна близькість опинилася на 18-му місці. Навіть робота, подорожі, домашні тварини і робота по дому приносять більше радості.

Майже 40% українок зізналися, що взагалі не відчувають оргазму, а кожен другий чоловік не задоволений якістю і кількістю сексуального життя.

За даними дослідження, секс є джерелом радості для кожного п'ятого дорослого жителя країни.

У рейтингу речей, які приносять Український радість, перше місце посіла сім'я. Її назвали 74% респондентів. На другому місці - діти (63%), на третьому - друзі (49%). Секс у списку задоволень на 18-му місці.

Нагадаємо, 6 пікантних фантазій, які повинна спробувати кожна пара: про це мріють всі чоловіки. Ці поради допоможуть додати у ваше життя "перчинки".

Як повідомляв Знай. ua, українці збайдужіли до сексу: чому в ліжку стало погано, ніж замінили. Навіть рутинна прибирання тепер приносить більше задоволення.

Знай. ua писав, про 3 техніки, здатні зробити твоє інтимне життя ідеальною: розслабся і отримуй задоволення. Ці поради допоможуть тобі поліпшити своє інтимне життя.