Про особливості жіночого тіла говорять часто й багато, а ось про чоловіче прийнято мовчати. Але чоловіки теж можуть здивувати своїми інтимними секретами. Хочеш дізнатися, як знайти ключ до тіла коханого? Передає Clutch.

1. Чоловіча точка G

У чоловіків теж є дуже чутлива інтимна зона, при стимуляції якої він може отримати таке задоволення, яке йому раніше і не снилося. Це область простати — маленький ділянку недалеко від ануса. Спробуй пестити цю зону під час любовних утіх — і твій хлопець отримає дуже потужний оргазм.

2. При оральних ласках член збільшується більше

Дивовижно, але ерегований член під час орального сексу стає більшим, ніж при звичайному.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

3. Колінно-ліктьова поза для швидко оргазму

Фізіологічно ми влаштовані так, що саме в позі "ззаду" чоловік отримує максимальне задоволення. Це обумовлено додатковою стимуляцією і чудовим видом на жіночі сідниці, який відкривається чоловікові.

4. "Наїзниця" для відстрочки кульмінації

Поза, в якій жінка зверху, допомагає зробити статевий акт довшим.

5. Чутливі соски

Мало хто знає, що чоловічі соски такі ж чутливі, як у дам.

6. Чарівний спосіб продовжити статевий акт

Виявляється, натискання на мошонку таким чином, щоб вона ніби розділилася надвоє, призводить до того, що збудження стає майже в два рази довшим, а кульмінаційний момент розрядки настає набагато пізніше.

7. Менш чутлива шкіра

Шкіра у чоловіків грубіша, ніж у жінок, тому якщо ти захочеш попестити свого чоловіка легких дотиків буде недостатньо. Натискання повинні бути інтенсивними.

8. Крайня плоть найбільш чутлива

Крайня плоть у чоловіків дуже чутлива, тому пестячи цю зону можна подарувати хлопцеві незабутнє задоволення.

Нагадаємо, у списку задоволень українців інтимна близькість опинилася на 18-му місці.

Раніше Знай.ua повідомляв, спеціалісти визначили зміну в поведінці, яке сигналізує про сексуальну зацікавленість у жінок.

Також Знай.ua писав, вчені з'ясували, скільки триває ідеальний секс.