Вихователька дитячого садка села Баришівка, яка взяла собі псевдонім Alyona Alyona, презентувала нове музичне відео, передає Politeka.

Alyona Alyona – український реп-феномен, звичайна вихователька, виконавиця з провінційного містечка, яка зовсім нещодавно представила нове творіння — кліп Відчиняй, випустила новий кліп.

Композицію під назвою "Залишаю свій дім" вона вже опублікувала на своєму каналі в Youtube. На цей раз у кліпі йдеться про сімейні цінності і отчий дім.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На самому початку кліпу вона показала своїх батьків в домашній обстановці — на кухні.

"Це мої батько і мама. Я запросила їх взяти участь у своєму кліпі, тому що я буду прощатися з цим містом. І перше місце, з яким мені слід попрощатися, це батьківський дім. Але це дім, куди я завжди буду повертатися", - прокоментувала вихователька Alyona Alyona.

Весь кліп виконавиця проілюструвала кадрами довгої дороги, і в самому кінці вона опинилася в самому серці Києва — на вулиці Хрещатик.

В коментарях фани нової зірки українського хіп-хопу припустили, що дівчина такою концепцією кліпу хотіла сказати, що її нарешті помітили й оцінили в столиці, у яку їй доведеться переїхати і залишили велику кількість схвальних коментарів:

"Мама нового українського хіп-хопу, качай дитинко, Київ твій", "Я починаю любити, РЕП. Альона, що ти робиш з нами? Україна любить тебе", "Ось це читка!!! Мурашки по шкірі!", "Неси Українську мову в маси. Дуже красиво! Я сам не розумію що там за текстом. Але переклад на рибку за склом знайшов ))) Твій фанат з Казахстану!", "Ви чуєте, як вона стелить? Яка культура репу в її віршах! Не однієї квадратної рими!!! Ось це рівень! Я в шоці!".

Нагадаємо, нова українська хіп-хоп виконавиця alyona alyona презентувала дебютний трек "Рибки", а також кліп .