Нова українська хіп-хоп виконавиця alyona alyona презентувала дебьютный трек "Рибки", а також кліп на нього.

Епатажний відеоролик був опублікований на YouTube-каналі співачки.

Режисером кліпу виступив 19-річний репер і друг Олени Delta Arthur, відомий за фітом з Boulevard Depo.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

alyona alyona — вихователька у дитячому садку в місті Баришівка Київської області. Сама Олена родом з Кіровоградщини.

Нагадаємо, мегапопулярна українська група Kazka вперше в історії потрапила з україномовною піснею в авторитетний міжнародний чарт Shazam, а також побила рекорд YouTube.

Учасники групи показали, як вона знімала легендарний кліп на пісню "Плакала", яка останнім часом у всіх на слуху. Група Kazka розповіла секрети зйомок і показала процес створення пісні. Як ми пам'ятаємо, в кліпі жінки різного віку, яким, власне, і присвячена композиція, заплакані і з фіалками в руках.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відома українська співачка Анастасія Приходько прийняла рішення закінчити сольну кар'єру. На своїй сторінці у Facebook артистка написала, що йде зі сцени, оскільки просто втомилася постійно "бути неформатом".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 17 жовтня відомому українському співаку Івану Дорну виповниться 30 років. Таку знаменну подію артистові доведеться відзначати на чужині. Як нам вдалося дізнатися, зараз Дорн знаходиться в США. Але навіть, якщо б він в цей час знаходився на Батьківщині, малоймовірно, що хто-небудь прийшов би до нього на свято.