Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами. Тільки нещодавно співачка презентувала свій новий кліп на пісню "Peligroso", яку вона заспівала на іспанській мові. До речі, цей кліп був знятий в США, де в джунглях.

Так ось тепер Каменських презентувала ще один кліп, а також новий альбом. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала фрагмент з нової відеороботи на пісню "LOMALA".

"Вийшов довгоочікуваний офіційний кліп на пісню #LOMALA. Вийшло просто неймовірно круто. Величезне спасибі всій команді – ви всі величезні молодці! Окреме спасибі @tanumuino за геніальну концепцію і образи, @dnndbdhdhdueuk за точну передачу настрою #LOMALA і неперевершену постановку хореографії. Я дуже пишаюся виконаною роботою і отриманим результатом!", - написала Каменських у підписі до відео.

Треба сказати, що кліп вийшов досить відвертим, а ось шанувальники відреагували на нього по-різному. Комусь ролик сподобався, а хтось вважає його дешевим.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дуже сподобався кліп. Досить несподівані образи, респект", "Дуже гарячий кліп", "Це краще від NK!", "Шикарне відео! Дуже сподобалася ідея і те як це було змонтовано з двома кадрами. Незвично, прогресивно і круто", - пишуть захоплені фанати в коментарях.

"Кліп не дуже, ролик зі словами був краще", "Пісня клас, а кліп не дотягує", "Пісня норм, а кліп сильно зачуханий, простий і дешевий", "Маячня божевільного", "Що за мода така на купу безликих людей і дьоргалок замість танців. Така ж дурниця в кліпі на пісню "Дай мені". Я так чекала прем'єру – а тут кошмар. Мені не подобається", - написали ті, кому відеоробота не здалася цікавою.

Зазначимо, що перший сольний альбом Насті Каменських, який вона презентувала, має назву "No Komments". Крім "LOMALA" в нього увійшли ще дев'ять композицій, зокрема "#этомояночь", "Дай мені" і авторський україномовний трек "Тримай".

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.