Кіт Кас – 72-річний житель Кардіффа, Уельс. Він страждає від раку, який зараз знаходиться на останній стадії. Чоловік заснував власний благодійний фонд Червоні шкарпетки 12 років тому, коли дізнався про те, що хворий на рак. Він вибрав таку назву не випадково – в той фатальний день він був у шкарпетках саме цього кольору. Фонд спеціалізується на допомозі хворим на рак простати. За свою благодійну діяльність чоловік отримав Орден Британської імперії.

Кіт вирішив, що страшний діагноз – це не вирок. Навіть його смерть може принести користь суспільству.

Саме так і виникла ідея про продаж квитків на власні похорони. Отримані гроші будуть переведені на рахунок фонду.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Квитки представлені в 3 видах: бронзові, срібні та золоті (по 25, 50 і 100 фунтів стерлінгів). Люди, які куплять бронзові квитки, зможуть перекусити чіпсами і випити пива на похоронах. Володарі срібних квитків скуштують вино і сендвічі з креветками. А представникам золотий категорії подадуть шампанське і лобстери. У продажу є всього 500 квитків.

Кожній категорії відповідає окрема кімната. Британець запише 3 відеозвернення, які покажуть гостям. Крім того, Кас збирається запросити на похорон музичну групу і коміка. Його мрія – отримати 500 тисяч фунтів стерлінгів.

Портал "Знай.uа" вже писав про прості способи спланувати подорож на авто

А також: танець балерини з двома головами налякав глядачів

Як повідомлялося: в індійському селі зловили слона-вбивцю