В індійських селах час від часу відбуваються неймовірні події, пов'язані з тваринами. Це стосується слонів, мавп та інших мешканців країни.

Зовсім недавно в невеликому селі, розташованому в штаті Тамиланд, зловили слона-вбивцю. Тварина залякувала жителів села на протязі 6 місяців. У нього це відмінно вийшло, адже мороз по шкірі виникає від одного тільки погляду на слона – він просто гігантський.

Тварина несподівано стала агресивною. Вона почала нападати на невинних людей. Можливо, велетень і сам їх боявся. Розлючений слон величезних габаритів вбив вже шістьох жителів села. На щастя, ця цифра більше не збільшиться.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Фахівці разом з небайдужими і переляканими людьми вистежували слона протягом п'яти годин. Пошуки увінчалися успіхом – тварину зловили, присипали транквілізатором і відвезли в заповідник.

З велетнем все в порядку, він не постраждав. Після спеціального обстеження і, якщо потрібно, лікування слона випустять у дику природу. Він буде насолоджуватися природною середовищем проживання, свободою і красою природи. Він більше не буде нападати на людей, і йому не потрібно буде намагатися захистити своє життя від людей. Жителі села теж можуть бути спокійними.

"Знай.uа" вже писав: слон намагався підкріпитися і застряг у паркані

А також: цирки роздадуть дресированих тварин згідно з новим законом

Нагадаємо: пес відвідував заняття в університеті разом із своєю господинею