1. Визначтеся, яких людей ви хотіли б бачити в подорожі поруч з собою. Ці люди повинні хотіти розважитися і бути готовими до цього. Вони повинні бути готові до проблем, і навіть до поломок авто. До того ж, краще взяти одного пасажира, який має досвід у подібних справах.

2. Зберіться якось увечері, щоб обговорити ідеї для своєї поїздки. Обіди і походи по магазинах - найкращі варіанти, щоб зробити це, але кілька коктейлів є кращим способом розслабитися. До того ж, кожен з учасників поїздки повинен дати пораду або висловити свою думку. У підсумку, всі повинні прийти в одним правил та порад, щоб не підвести всю команду.

3. Вам потрібно мати уявлення про те, як довго повинна тривати ваша поїздка і які місця ви хочете побачити. Єдине, що вам потрібно мати на увазі – це дата повернення. Однак, варто заздалегідь забронювати номер в мотелі, або ж для кемпінгу місце. В іншому випадку, вам доведеться уміщатися в машині, і обходитися без душа.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

4. Встановіть бюджет і дотримуйтеся його. Якщо у вас мало готівки, заздалегідь забронюйте дешевий готель і економте на вечері в ресторанах. Також упакуйте рушники, ковдри, спальні мішки, продовольства і т. д. Це допоможе вам істотно заощадити, але і не відмовляти собі абсолютно у всьому.

5. Перевірте своє авто. Найважливіший елемент у подорож на автомобілі - це ваш автомобіль, який повинен бути надійним, економічним і безпечним. Перед виїздом автомобіль повинен пройти технічний огляд і бути в робочому стані. Інакше можна залишитися в якійсь глушині без коліс.

Нагадаємо, народний свято Анфіса Рукодільниця 21 грудня: повір'я і прикмети. Цікаві повір'я та прикмети, які були у наших предків.

Як повідомляв Знай.ua, народний свято Амвросимов день.Цікаві повір'я та прикмети, які були у наших предків..

Знай.ua писав, про день зимового сонцестояння: основні традиції і заборони, про що просити космос. У цей день можна поправити своє фінансове благополуччя.