Сучасні жінки постійно розриваються між бажанням побудувати кар'єру і природним покликанням завести дитину.

Багато намагаються відстрочити цей момент, хоча прекрасно розуміють, що успішна вагітність залежить від віку породіллі, повідомляє Health.

І коли жінки починають планувати вагітність, то виявляється, що зачати дитину — не настільки проста справа, як багато хто вважає.

За словами медиків, є певні 48 годин циклу, коли ймовірність зачаття вище всього. Слід зазначити, що періоди найбільшої фертильності різняться у жінок.

Якщо ж ви не поспішайте з потомством, то наступні п'ять способів допоможуть (висока ймовірність) уникнути незапланованої вагітності:

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

1. Протизаплідні засоби

Таблетки, вагінальні кільця, внутрішньоматкова спіраль і так далі. Всі ці способи, якщо строго слідувати інструкціям, зменшують ймовірність завагітніти до 1 %. Однак у випадку з протизаплідним таблетками доведеться навчитися дисципліні, щоб не пропускати прийом гормональних препаратів. Найпростіший спосіб — поставте будильник, який кожен день буде нагадувати вам про прийом контрацептивів.

2. Менструація

Ймовірність забемеренеть все ж існує, тому якщо не любите ризикувати, то зверніться до першого пункту. Тим часом, ми пояснимо, як працюють "місячні". У ці дні яйцеклітина, яка формується у ваших яєчниках, покидає організм разом з виділенням. І деякі лікарі вважають, що кілька днів з початку менструального циклу відносно "безпечні дні" для заняття сексом

3. Перерваний статевий акт

В деякому сенсі класичний спосіб контрацепції, який кожен може випробувати на свій страх і ризик. Ненадійність цього методу в тому, що в еякуляті більшості чоловіків, який виділяється безпосередньо в початку коїтусу, можуть міститися здорові клітини спермотазоидов.

4. Презервативи

Шанс завагітніти при використанні презервативів складає близько 15 %. Головне, щоб ваш партнер суворо дотримувався інструкції на упаковці. Цей метод можна поєднувати з гормональною контрацепцією.

5. Вік

За словами лікарів, жінки, яким виповнилося 44 роки, мають на 5 % менше ймовірність завагітніти з кожним місяцем. У більшість жінок у віці від 40 до 45 років народжуваність знижується на 95 %.

Нагадаємо про топ-5 причин займатися сексом під час менструації.

Як повідомляв портал "Знай.uа" еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Також "Знай.uа" писав, що марихуана підсилює сексуальне бажання у жінок.